Rishikimi i BinBot Pro – A është një mashtrim apo jo?

Vlerësimi:Asetet:Depozita minimale:Investimi minimal:
4 nga 5 yje (4 / 5)Kripto, forex$ 250$ 0.1 – $ 1
Logoja e BinBot Pro

Softueri i automatizuar i tregtimit nuk mund të dështojë kurrë të tërheqë vëmendjen e tregtarëve të rinj. Është ndoshta sistemi më i reklamuar kur bëhet fjalë për të tregtimi i opsioneve binare. Arsyeja është gjithashtu e kuptueshme. Kush nuk dëshiron të fitojë tregtitë binare të rrezikshme pa u stresuar për këtë? E drejtë? 

Tani, kjo është diçka që një softuer i automatizuar siç është një bot tregtar pretendon të ofrojë. Por, përpara se të filloni të përdorni ndonjë nga këto softuer, të dish nëse është një mashtrim është thelbësore. E njëjta gjë vlen edhe për BinBot Pro të famshëm!

Faqja e internetit BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cila është rëndësia e BinBot Pro në opsionet binare?

Tregtarët mund të kenë shumë emra kur është koha për të zgjedhur një bot tregtar. Shkaku kryesor për një popullaritet të tillë janë algoritmet e automatizuara në robotët që mund të shtyjë qëllimet e tregtimit.

Por BinBot Pro mund të dallohet jashtëzakonisht në këtë çështje. Rëndësia e BinBot Pro është e madhe, veçanërisht për një tregtar binar. Ai që kënaqet në një tregti të opsioneve binare e kupton se sa i rrezikshëm është i gjithë procesi. Ne jemi të vetëdijshëm për funksionimin e tij që varet kryesisht nga një propozim i dyfishtë: ose po ose jo! 

Pavarësisht nga aktivi, ju zgjidhni, nëse parashikimi juaj bëhet i saktë me një gjykim të vetëm të rënies ose rritjes së çmimit në formatin po ose jo, ju keni të drejtë për fitim.

Ne te kunderten, ju humbni të gjitha bastet në të cilat keni vënë bast, me kusht që të jetë një gjykim i gabuar. Pra, një tregtar binar punon me gjykimin dhe instinktet e saj në një lojë kaq të paparashikueshme, e cila mund të zhvillohet vetëm nga një kuptim i thellë. 

Tregtoni opsionet binare me BinBot Pro
Shembull tregtimi i opsioneve binare

Kjo përfshin njohjen e të gjitha aspekteve të tregtimit. Themelore, sasiore dhe analiza teknike janë tre shtyllat e çdo tregtimi që sigurojnë një gjykim të saktë. 

Shumë herë, edhe ata me përvojë ndjejnë dëshirën për të lënë duhanin për shkak të paparashikueshmërisë së saj. Kështu që, BinBot Pro mund të jetë thjesht roboti tregtar që sjell eksitim në një situatë të tillë.

Rekomandimi ynë: Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë për tregtimin binare!

Ndërmjetësi:

Rishikimi:

Përparësitë:

Regjistrohu:

1. Quotex

5/5
 • Fitimi 95%+ 

 • Shpërblime falas

 • Depozita dhe tërheqje të shpejta

 • Nuk ka tarifa

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. IQ Option

5/5
 • Përdorues miqësor

 • Forex dhe CFD

 • Fitimi 94%+

 • Konkurse

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option

5/5
 • Tregti sociale

 • Nuk ka tarifa

 • Përdorues miqësor

 • Shpërblime falas

 • Fitimi 94%+

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A është BinBot Pro një mashtrim?

Pasi të dihet rëndësia e tij, pyetja tjetër do të jetë, a është një mashtrim? Është e kuptueshme që duke qenë se edhe mashtruesit kanë ecur përpara në lojën e tyre, është e vështirë të identifikosh një mashtrim me robotë. Shpesh, një robot premtues tregtar mund të përfundojë si një mashtrim i ekzekutuar mirë. Për të shmangur këtë, një tregtar duhet të jetë gjithmonë vigjilent.

Por, një pyetje e tillë është jashtë kontekstit kur bëhet fjalë për BinBot Pro. Kjo robot tregtar është ndoshta ndër pak robotë të besuar për opsionet binare atje. Shoqërimi i tij me ndërmjetësit e rregulluar është vetëm një shenjë e vërtetësisë së tij ndër shumë të tjera.  

Çfarë e bën BinBot Pro të dobishëm për tregtarët e opsioneve binare?

Ndërfaqja BinBot Pro

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristikat e BinBot Pro: Një përmbledhje

Si një robot tregtar, objektivi i tij kryesor është t'ju lehtësojë nga stresi i tregtimit. Pra, ju ndihmon për të bërë lëvizje fitimprurëse përmes ndihmës së tij artificiale. Funksionon në një algoritëm të automatizuar si çdo bot tregtar. Një veçori e tillë ndihmon në marrjen e sinjaleve të sakta tregtare, veçanërisht kur një tregtar është i hutuar se ku të vendosë një tregti në binar.

BinBot Pro është një robot tregtar që mund të funksionojë si një aplikacion tregtar në tërësi. Si përdorues i tij, do të keni mundësi të zgjidhni ndërmjetësin që dëshironi dhe më pas të hapni një llogari. Ekziston një mundësi për të zgjidhni nga 4 majat ndërmjetësit e opsioneve binare duke ofruar shuma minimale të depozitave dhe veçoritë më të mira. 

Marrëveshja e BinBot pro me këta ndërmjetës kryesorë e ka bërë atë të fitojë çmimin më të mirë të robotëve binare në 2016. Shërbimet e automatizuara të tregtimit janë të disponueshme në 8 gjuhë të ndryshme për përdoruesin. Pra, një përdorues do të ndjejë praninë e një udhëzuesi të afërt që ndan të njëjtën gjuhë.

Regjistrimi në këtë bot tregtar binar përfshin vetëm 3 hapa të thjeshtë, të cilët gjithashtu eliminojnë nevojën që përdoruesi të vizitojë veçmas faqen e ndërmjetësit. Më në fund, tipari më ngushëllues i këtij roboti tregtar është se ai ka Mbështetje për klientët 24/7 gjithashtu.

Për çdo lloj ndihme, përdoruesi mund të kontaktojë lirisht ekipin mbështetës përmes bisedës në internet lehtësisht të aksesueshme. Mënyra të tjera janë gjithashtu të disponueshme, nga mbështetja me email tek mbështetja e mediave sociale.

Marrja e robotit përmes një procesi të thjeshtë

Regjistrimi me BinBot Pro

Tipari tjetër i dallueshëm i këtij roboti është procesi i thjeshtuar i bashkimit. Për të marrë këtë robot në pajisje, një tregtar thjesht duhet të zgjedhë ndërmjetësin fillimisht. Më tej, nis një proces regjistrimi, ku ajo duhet të plotësoni vetëm disa detaje thelbësore

Faqja do të kërkojë detaje personale si emri dhe mbiemri, monedha e zgjedhur, emaili, etj. Duke përfunduar regjistrimin duke krijuar një fjalëkalim të fortë, ajo mund të vazhdojë menjëherë drejt aktivizimit të llogarisë dhe financimit të saj. Gjithashtu, jo, tarifat ose komisionet janë të nevojshme në këtë pikë.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si të identifikoni një robot të rremë ose mashtrim?

Tani e kemi kuptuar rëndësinë e BinBot Pro dhe e dimë natyrën e tij të ligjshme. Por, kjo mund të mos mjaftojë për tregtarët e tjerë që bien në duart e mashtruesve. Një robot i rremë mund të vijë në forma të ndryshme. 

Mund te jete spyware ose malware me qëllimin e vetëm për të korruptuar softuerin tuaj të tregtimit. Në raste të tjera, mund të jetë softuer spiunimi që krijojnë palët e treta për të marrë të dhënat tuaja tregtare për përdorime të paligjshme.

Në internet, robotë të panumërt tregtar janë të disponueshme, duke e bërë të vështirë të gjykosh se cili është një mashtrim dhe cili jo. Prandaj, njohja e mënyrave për të identifikuar një mashtrim robotësh është gjithashtu një domosdoshmëri për çdo tregtar të opsioneve binare. Këtu do të hasni disa:

1. Kryerja e hulumtimit

Mënyra më e përhapur për të rënë në mashtrimin e një roboti të rremë është mungesa e aftësisë kontrolluese. Një aftësi e tillë do të vijë vetëm me një zakon të kryerjes së kërkimit. Një tregtar duhet të përpiqet të kalojë paraprakisht të gjitha botimet përkatëse, përmbajtjen kërkimore dhe rishikimet në lidhje me robotin tregtar. Për shkak të popullaritetit të robotëve të tregtimit, robotët e rremë nën emrin e ndërmjetësve të besuar nuk janë të rrallë. Pra, duhet të kërkoni verifikim nga ndërmjetësi edhe për të njëjtën gjë.

Gjatë kryerjes së hulumtimit, është e mençur të kërkoni faqen zyrtare të robotit tregtar, siç mund ta shohim në rastin e BinBot Pro. Zakonisht, robotët e rremë nuk kanë një faqe zyrtare në internet. Për më tepër, është e këshillueshme që të shikoni për çdo mohim. 

2. Kërkoni komente negative

Një tjetër rrugë për zhvillimin e aftësisë për të identifikuar një robot të rremë është monitorimi i rishikimit. Në ditët e sotme, disa robotë të rremë mund të vijnë edhe aq bindshëm sa që bëhet e vështirë të dallosh nëse kanë ndërmend të të mashtrojnë. Pra, çfarë mund të jetë më e besueshme se vlerësimet e përdoruesve? Si një tregtar i mençur, është më mirë të kërkoni për komentet e përdoruesve të kaluar, dhe gjetja e tyre kryesisht negative do t'ju japë përgjigjen.

3. Konsultohuni me ekspertët për mendime

Kur bëhet e vështirë për të identifikuar versionin e rremë të një roboti tregtar tashmë ekzistues, ose nëse doni të dini nëse roboti është i vërtetë, ekspertët janë zgjidhësit e problemeve. Ekspertët e kualifikuar të tregtimit kanë përvojën e nevojshme, të cilën mund ta përdorni për përfitimin tuaj. Është një veprim i mençur të vizitosh blogun, forumin ose portalin e ekspertit për ta kontaktuar atë. Më tej, sqarimi në lidhje me vërtetësinë e robotit mund të ketë një fund.

4. Përdorni veçorinë e tregtimit social të ndërmjetësit tuaj

Nëse jeni tashmë me një aleancë të një ndërmjetës i besuar si Quotex.io, është e zgjuar të përdoret veçoria e tregtimit social në këtë pikë. Tipari i tregtisë sociale ju lejon të lidheni me tregtarë të tjerë të të gjitha niveleve të ekspertizës. 

Pra, dyshimi nëse roboti që dëshironi të përdorni është një mashtrim mund të ketë një zonë të gjerë vlerësimi. Pasi të ndani dyshimin tuaj, të tjerët mund t'ju udhëzojnë drejt një roboti më të mirë ose t'ju japin këshilla që përfundimisht do të përmirësojnë tregtinë tuaj. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si ndihmon roboti tregtar në tregtimin e opsioneve binare?

Siç thuhet në diskutimin tonë më lart, një robot tregtar nuk është diçka më shumë se softuer. Një softuer i tillë synon të sigurojë një përvojë të automatizuar tregtare përmes algoritmeve të para-ndërtuara. 

Zhvilluesit e rreshtojnë algoritmin në një mënyrë që analizon funksionimin e tregut binar përmes analizave automatike themelore dhe teknike. Kjo rezulton në gjenerimin e sinjaleve që ju ndihmojnë të bëni tregti më të zgjuara. 

1. Sistemi i automatizuar i softuerit

Sistemi i automatizuar i softuerit është veçoria kryesore e çdo roboti tregtar. Edhe BinBot Pro ofron tregtitë më të sakta të automatizuara. Kjo veçori zvogëlon barrën e tregtarëve për të kryer hulumtime të tregut dhe për të pritur kohën e duhur. 

Disa nga audienca mund të mbeten ende të habitur kur dinë funksionimin e saktë të sistemit të automatizuar. Epo, është e thjeshtë! Kur një tregtar bën depozitën, robotët bëjnë investimin në emër të tregtarit. Një robot si BinBot Pro do të sigurojë siguri maksimale dhe mbrojtjen në këtë fazë të funksionimit.

2. Nuk ka tregti emocionale

Zvogëlimi i tregtimit emocional është ndoshta avantazhi më i mirë i përdorimit të një roboti tregtar. Nuk na fshihet se tregtimi i opsioneve binare është i paqëndrueshëm dhe i paparashikueshëm në të njëjtën kohë. Pra, nuk mund të prisni të njëjtat rezultate gjatë një sesioni afatgjatë. 

Tani, ajo bëhet një pikë kthese për shumë tregtarë pasi humbasin durimin dhe fillojnë të ndikohen nga emocionet e tyre. Pasi të humbni kontrollin mbi emocionet tuaja, mund të harroni një tregti racionale, e cila do të përfundojë me një lëvizje katastrofike. Shqetësimi psikologjik është ndër faktorët kryesorë të dëmshëm që tregtarët të humbasin tregtinë. Kjo kryeson arsyet pse vetëm 20% nga të gjithë tregtarët fitojnë para. 

Pra, një robot tregtar mund ta zgjidhë këtë çështje në mënyrë efektive pasi funksionon në një algoritëm artificialisht inteligjent. Cilido qoftë rezultati i mëparshëm i tregtisë suaj, algoritmi do të vlerësojë gjithmonë atë tjetër me efikasitet të qëndrueshëm.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

A ka sinjale të besueshme tregtare në BinBot Pro?

Sinjalet tregtare janë një aspekt i rëndësishëm i zotërimit të tregtisë binare. Shpesh një tregtar humbet mundësinë e duhur për të vendosur bast. Një sinjal i besueshëm do t'i tregojë tregtarit kohën më të përshtatshme për të kapur shansin.

Shumica e robotëve tregtarë të disponueshëm punojnë Skriptimi MQL gjuhë e njohur për sinjale të besueshme tregtare. Pra, në vend që të plotësoni të gjithë parametrat për të krijuar sinjalin tuaj, robotët e tregtimit do t'i gjenerojnë ato automatikisht. Një tregtar mund të pyesë veten nëse është e mençur t'i besohet sinjal tregtar nga një softuer robot verbërisht një ide e mirë. 

Por, kjo varet kryesisht nga roboti juaj tregtar. Pra, një BinBot Pro i ngjashëm me robotin që përdor kriptim dhe algoritëm të avancuar do të gjenerojë sinjalet më të sakta tregtare. Pra, në momentin që sinjali shfaqet, ju mund të vendosni tregtinë ose ta lini robotin ta bëjë atë dhe të prisni që ta fitojë atë pa mundim.

A është Quotex.io i pajtueshëm me BinBot Pro?

Ndërmjetësi tregtar Quotex

Quotex.io vjen në listën e ndërmjetësve kryesorë të tregtisë binare. Pra, është e justifikueshme të pyesësh nëse kjo platformë është e përputhshme me një bot binar të njohur si BinBot Pro. Ky ndërmjetës ka oferta të shumta për të gjithë tregtarët binare. Nga 400+ mjetet e tij të tregtimit falas deri tek asetet e ndryshme, përfshirë kriptomat, janë të dobishme për këdo. 

Sidoqoftë, e vetmja pjesë dëshpëruese është se këtu nuk ka hapësirë për tregti të automatizuar. Quotex.io beson se një tregtar duhet të mësojë dhe tregtojë veten. Kjo është arsyeja pse ai nuk ofron një robot zyrtar ose nuk shoqërohet me një robot si BinBot Pro.

Pra, a Tregtari Quotex mund të zbulojë se nuk është i pajtueshëm me BinBot Pro. Por, Quotex.io mund t'ju ndihmojë në mënyrën e vet unike për të shkëlqyer në tregtimin e opsioneve binare. Karakteristikat janë të pakrahasueshme, dhe bashkimi me ndërmjetësin është gjithashtu i thjeshtë.

Gjithashtu, tregti të tjera të palëve të treta robotë si Qbot janë hapur të disponueshme për përdorimin tuaj nëse gjithsesi dëshironi një robot tregtar. Por, kjo nuk është e këshillueshme për shkak të statusit të saj jozyrtar dhe zhvillimit të pavarur.

Rekomandimi ynë: Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë për tregtimin binare!

Ndërmjetësi:

Rishikimi:

Përparësitë:

Regjistrohu:

1. Quotex

5/5
 • Fitimi 95%+ 

 • Shpërblime falas

 • Depozita dhe tërheqje të shpejta

 • Nuk ka tarifa

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. IQ Option

5/5
 • Përdorues miqësor

 • Forex dhe CFD

 • Fitimi 94%+

 • Konkurse

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option

5/5
 • Tregti sociale

 • Nuk ka tarifa

 • Përdorues miqësor

 • Shpërblime falas

 • Fitimi 94%+

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Cilët janë ndërmjetësit e pajtueshëm me robotin BinBot Pro?

Quotex.io mund të jetë jashtë figurës për tregtimin e automatizuar. Por, BinBot Pro ka lidhje me disa ndërmjetës të tjerë binar. Një marrëveshje e tillë ekskluzive i lejon tregtarit të ketë akses pa leje drejtpërsëdrejti te ndërmjetësi dhe BinBot së bashku. Për më tepër, të gjithë këta ndërmjetës pretendojnë a pagesa e lartë deri në 90% të investimeve. 

4 ndërmjetësit e mëposhtëm janë ato nga të cilat një tregtar mund të zgjedhë gjatë regjistrimit për BinBot Pro. Të gjithë ata vijnë me depozitat minimale minimale për një shërbim të automatizuar. A minimumi 250$ është ajo që kërkon, së bashku me $0.1- $1 si min investim.

Përfundim: BinBot Pro mund të jetë i ligjshëm

Diskutimi i mësipërm shërben si një rishikim i plotë i robotit të famshëm BinBot Pro. Industria e opsioneve binare mund të ketë emrin e saj për një kohë, por ata që dyshojnë në legjitimitetin e saj mund të qëndrojnë të sigurt se ky robot nuk është një mashtrim

Ky softuer i automatizuar vjen me opsionin unik për të zgjedhur ndërmjetësin përmes faqes së tij gjatë regjistrimit. Ndërmjetësit kryesorë me marrëveshjen e robotit gjithashtu ngarkojnë një shumë minimale investimi dhe depozite. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lini një koment

sq