Rishikimi TurboXBT – A duhet të regjistroheni? – Testi i ndërmjetësit

Vlerësimi:Asetet:Depozita minimale:Kthimi:
4 nga 5 yje (4 / 5)Kripto, kontrata dixhitale$ 10Deri në 90%+

TurboXBT është a platforma e tregtimit dixhital i specializuar në tregtimin e derivateve me rendiment të lartë dhe me levë të lartë. Ky rishikim do të përpiqet të mbulojë të gjitha tiparet TurboXBT ofron dhe gjithashtu mbulon çdo pengesë të përdorimit të kësaj platforme për të kryer tregtitë tuaja. 

TurboXBT po grumbullon shumë zhurmë dhe respekt në mesin e komunitetit tregtar për shkak të tregtimeve të tij shumë të levave, të cilat lejojnë fitime jashtëzakonisht të shpejta me rrezik minimal, nëse dini si ta zbusni atë. Kjo strategji është e ngjashme me atë të variantit më të njohur të tregtarëve të opsioneve binare. 

Por sa i mirë është TurboXBT dhe a duhet të regjistroheni me të? - Ne do të hyjmë në detaje në rishikimin tonë.

Sfondi i TurboXBT

TurboXBT është i bazuar nga Shën Vincenti dhe Ishujt Grenadines, të cilët janë vende që janë ekonomi të integruara në blockchain dhe lejojnë plotësisht përdorimin e pagesave dhe rezervave të mbështetura nga kripto, të cilat duhet të mbahen nga platformat e tregtimit për të mbështetur levën e tyre.

TurboXBT ofron opsione binare të cilat janë shumë të thjeshtuara për përdoruesin e zakonshëm, me një opsion thirrjeje të thjeshtuar "Up" ose "Down"., duke përdorur të cilin mund të parashikoni lëvizjen e çmimit të aktivit mbi të cilin po blini opsione.

Ka një ndërfaqe shumë intuitive që është e përshtatshme për fillestarët, si dhe për veteranët me përvojë, dhe burimet e gjera të ndihmës dhe materiali arsimor sigurojnë që të gjithë të kenë të njëjtat mundësi. Në të njëjtën kohë, tregtimi dhe platforma janë të drejta dhe neutrale.

Rekomandimi ynë: Zgjidhni ndërmjetësin më të mirë për tregtimin binare!

Ndërmjetësi:

Rishikimi:

Përparësitë:

Regjistrohu:

1. Quotex

5/5
 • Fitimi 95%+ 

 • Shpërblime falas

 • Depozita dhe tërheqje të shpejta

 • Nuk ka tarifa

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. IQ Option

5/5
 • Përdorues miqësor

 • Forex dhe CFD

 • Fitimi 94%+

 • Konkurse

 • Llogari demo falas

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option

5/5
 • Tregti sociale

 • Nuk ka tarifa

 • Përdorues miqësor

 • Shpërblime falas

 • Fitimi 94%+

Llogari e drejtpërdrejtë nga $ 10

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

TurboXBT aktive në dispozicion

TurboXBT ofron opsione dhe derivate mbi 17 aktive të ndryshme, kategoritë kryesore të të cilave janë:

 • Kriptovalutat: Kontratat e bazuara në çmimet e ETH dhe BTC.
 • Mallra, si nafta, ari, etj
 • Forex
 • Indekset: Kontratat e bazuara në çmimet e S&P 500, NASDAQ dhe 30 GER
 • Derivatives: Trajnim me levë të lartë me levave deri në 10x dhe fitime masive.

Kohëzgjatja e tregtimit TurboXBT

Tregtimet janë të shpejta në TurboXBT, pasi kjo platformë njihet për këtë veçori. Ai ofron tregti që zgjasin për kohëzgjatje prej:

 • 30 sekonda
 • 1 minutë
 • 5 minuta
 • 10 minuta
 • 15 minuta

Tregtimet tuaja duhet të mbyllen brenda zgjedhjes suaj të kohëzgjatjes së dritares së tregtisë, ose ato kuadrohen automatikisht nga ndërmjetësi. Nëse thirrja juaj ishte e saktë, ju do të kualifikoheni për të arkëtuar fitimet tuaja vetëm pasi të ketë mbaruar periudha e përcaktuar.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregtimi i kriptomonedhave

Një nga asetet më të paqëndrueshme dhe më të njohura në platforma TurboXBT, opsionet binare, dhe thirrjet e bazuara në aktivin themelor të kriptomonedhave më të njohura dhe më të qëndrueshme janë kontrata më e tregtuar sipas vëllimit në TurboXBT. Paqëndrueshmëria e tyre ofron një mundësi për të fituar fitime masive shumë shpejt.

Ju mund të bëni thirrje drejtpërdrejt për çmimet e Bitcoin ose Ethereum, ose mund të zgjidhni kontrata të tjera tregtare me levë më të lartë që ofrojnë kthime shumë më të larta. Megjithatë, ato vijnë me rrezikun e shtuar për të humbur më shumë para sesa keni vënë në të vërtetë.

Kriptomonedhat janë një mall i ri i ri, aq sa kompania që qëndron pas platformës e ka konvertuar rrjedhën e saj të të ardhurave në para të gatshme fiat tërësisht të mbështetura nga kripto.

Kriptovalutat e ofruaraPjesa e Tregut
Ethereum32%
Bitcoin28%

Aktualisht, TurboXBT ofron opsione tregtare dhe derivative vetëm mbi këto dy kriptovaluta, të cilat janë liderët e tregut sot. Ata mund të shpërndajnë opsione mbi monedha dhe argumente të tjera të famshme dhe të qëndrueshme në të ardhmen.

Në fakt është një shenjë pozitive që TurboXBT nuk mbështet shumë kriptovaluta të parregulluara, gjë që i jep besueshmëri shërbimit të tyre pasi shesin kontrata bazuar vetëm në kriptovalutat më prestigjioze në botë.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet Forex

Ky është një opsion më i përshtatshëm për tregtarët e shkollës së vjetër, të cilët tani janë në kërkim të tregtisë së shpejtë. Ky treg shpërblen strategji të qëndrueshme dhe planifikim të ardhshëm, por për shkak të natyrës kalimtare të këtyre tregtive, janë zhvilluar teknika të reja, të cilat ofrojnë më shumë fitime.

Disa çifte të monedhës Forex që ofron TurboXBT janë:

 • CAD/USD
 • USD/AUD
 • CAD/AUD
 • USD/CHF
 • USD/JPY
 • USD/GBP
 • GBP/CAD
 • GBP/AUD
 • GBP/EUR
 • USD/EUR

Ju mund të bëni deri në 5 tregti në Forex në javë duke përdorur TurboXBT, që mund të jetë një kufizim, por potenciali për fitim është i pakufishëm, gjë që i bën këto tregti të vlefshme. Indekset Forex dhe çiftet tregtare janë të fuqishme dhe jo aq të paqëndrueshme sa kriptovalutat, gjë që bën tregtare Forex aq më e vështirë dhe e nuancuar. 

Opsionet Forex janë më të mirat për t'u kombinuar me tregti të tjera, pasi pikat e tyre të qëndrueshmërisë dhe rezistencës mund të manipulohen për të tërhequr tregti vërtet të shkëlqyera nganjëherë. Përndryshe, tregtitë në Forex janë më të ngadalta dhe kërkojnë një sasi të madhe durimi, që nuk është realisht demografia e TurboXBT, pasi platforma ka të bëjë me tregti të shpejta dhe dinamike të bëra brenda një periudhe kohore prej 30 minutash në maksimum. Për të zgjidhur këtë problem, kontratat e parashikimit Forex janë gjithashtu të njohura, të cilat përdoren deri në 5 herë dhe japin tregti shumë më të shpejta në krahasim me tregtitë bazë të çifteve të monedhës Forex.

I vetmi kufizim i madh është kufiri i numrit të tregtimeve të kryera brenda një jave, gjë që kufizon ashpër potencialin e saj në krahasim me platformat e tjera tregtare të konkurrentëve që ofrojnë opsione blerjeje të kontratave me shumicë. Në mënyrë alternative, mund të krijoni disa tregti të njëkohshme nëse jeni të interesuar të bëni fitimet tuaja kryesisht nga Forex.

Mallrat

Derivativat në tregun e tregtisë për mallra si ari, argjendi dhe nafta e papërpunuar, janë shumë të njohura dhe të vendosura mirë në tregtarët e opsioneve binare.

Këto mallra kanë grumbulluar një numër të madh ndjekësish, dhe për këtë arsye vëllimet e parave të tregtuara në këto tregje janë të mëdha, shumë më të mëdha se kriptovalutat aktualisht.

Disa indekse të mallrave të ofruara nga TurboXBT janë:

 • WTI bruto
 • Brent bruto
 • Ari
 • Argjendi

Spekulimet afatshkurtra janë të mundshme për shkak të përditësimeve në kohë reale të bëra nga ekipi TurboXBT në luhatjet e lehta të çmimeve, të mundësuara nga partneritetet me një rrjet ndërmjetësish në të gjithë globin.

Megjithatë, ky sistem çmimesh nuk është gjithmonë një gjë e besueshme, pasi nuk ka transparencë në procesin e vendimmarrjes pas caktimit të një çmimi për një mall. Këto norma shpesh janë pak më të ulëta nga vlera reale e tregut për shkak të luhatjeve në vëllimet e tregtisë gjithashtu, gjë që kërkon që platforma të nxjerrë më shumë fitime nga i gjithë trafiku tregtar. 

Mallrat janë një aktiv shumë më i qëndrueshëm, dhe për këtë arsye është e favorshme të zgjidhen kontrata me levë të lartë të disponueshme për mallrat, pasi sasia e parave në tregun e mallrave është e pakrahasueshme. Ju mund të fitoni shuma të mahnitshme fitimi me vetëm disa tregti shumë të thjeshta.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tregues

TurboXBT ofron një koleksion mjaft të larmishëm indeksesh për të zgjedhur dhe për të spekuluar.

IndeksiVendi
NASDAQSHBA
S&P, Moody dhe FitchSHBA dhe Bota
GER30Gjermania, Evropa

Këto janë tregti më pak të rrezikshme me rendiment më të vogël, por ofrojnë një hyrje të lehtë në botën e tregtimit për shumë fillestarë.

Indekset janë aktive shumë të qëndrueshme për t'u tregtuar, pasi ato kurrë nuk tregojnë ndryshime drastike në çmime për periudha të shkurtra kohore. Prandaj është e mundur të bëhen tregti shumë të shkurtra, si 30 sekonda ose 1 minutë, dhe të sjellë një fitim për shkak të luhatjeve të vogla të çmimeve gjatë dritares së tregtisë.

TurboXBT ofron shërbime nga tre indekse kryesore, të cilat mbulojnë aksionet e përgjithshme të shitjes me pakicë dhe tregjet e korporatave të të gjithë botës, veçanërisht të perëndimit. Këto janë fitimprurëse për të investuar drejtpërdrejt, pasi zakonisht nuk humbasin kurrë para. Marrja e fitimeve të shpejta duke përdorur indekset është sfiduese, por e mundur me tregtitë me levë të disponueshme si kontrata në TurboXBT.

Rishikimi i tarifave dhe tërheqja

Plotësisht, nuk ka tarifa për tregtitë dhe transaksionet nga TurboXBT. Ju mund të bëni depozita të mbështetura nga kriptovalutat dhe të tregtoni duke përdorur shumën në llogarinë tuaj aktive tregtare.

Kapja është se në thirrjet e suksesshme, vetëm 90% nga fitimi juaj aktual paguhen, pasi 10% është ndërmjetësimi i tyre. Kjo do të thotë që në tregti të mëdha, fitimi zvogëlohet. Prandaj, është më fitimprurëse të bëni tregti më të vogla dhe të diversifikoni fondet tuaja për të zbutur rrezikun dhe gjithashtu për të zvogëluar totalin e ndërmjetësimit të paguar.

Tërheqja është e mundur për shuma jo më shumë se shuma totale e tregtuar gjatë gjithë jetës, por çdo shumë parash në llogarinë tuaj aktive tregtare ju detyrohet nga ndërmjetësi TurboXBT. Tarifat e palëve të treta mund të zbatohen gjatë tërheqjes për shkak të mungesës së partnerëve të pagesave në shumë pjesë të botës. Tërheqjet janë të mundshme vetëm brenda orës 12:00-14:00 UTC çdo ditë.

Shuma minimale e mundshme e depozitës është vendosur në vlerën $1 të BTC ose ETH, dhe maksimumi nuk është vendosur, që do të thotë se qielli është kufiri kur bëhet fjalë për fitimet tregtare dhe gjithashtu humbjen.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përvoja jonë në përgjithësi me TurboXBT:

TurboXBT ka një tastierë desktopi shumë të hijshme me qëndrueshmëri të madhe të serverit dhe aftësi të larta të tregtimit të trafikut. TurboXBT nuk ka një aplikacion të dedikuar celular deri tani, por tastiera e shfletuesit celular është gjithashtu funksionale.

Shpejtësia e rifreskimit është e shkëlqyeshme, çmimet përditësohen çdo sekondë dhe tregtimet përfundojnë brenda pak minutash, me një veçori të bllokimit të çmimeve për t'u siguruar që të mos humbni para nëse tregu pëson një luhatje të papritur gjatë një tregtimi. Grafikët janë të lehtë për t'u ndjekur, dhe prokurimi i kontratave është gjithashtu jashtëzakonisht i lehtë, me një mjet të thjeshtë kërkimi dhe një menu zbritëse me kontrata të njohura sintetike.

TurboXBT krenohet me 2FA, kuleta të ftohta dhe listën e bardhë të adresave si veçori sigurie. Prandaj, ai është shumë rezistent ndaj aktivitetit mashtrues tregtar dhe mashtruesve që provojnë dorën e tyre në lojërat e fatit ose tregtitë që manipulojnë tregun. Përdorimi i kartave të kreditit është i mundur, me një shtesë të vogël për çdo depozitë pasi paratë tuaja konvertohen në kriptomonedhë.

Protokollet KYC janë të dobëta, gjë që mundëson privatësinë dhe përdorimin e kriptomonedhave në vendet ku nuk njihet si mjet ligjor. TurboXBT ofron a llogari demo për të testuar strategjitë e tregtimit dhe $1000 në kredite false në këtë llogari për të vazhduar të mësoni dhe të mësoheni me platformën.

TurboXBT gjithashtu ka shërbim aktiv ndaj klientit që do të zgjidhë çdo mospërputhje dhe problem që mund të lindë gjatë ekzekutimit të tregtisë. 

Të mirat dhe të këqijat e TurboXBT:

Pro

 • Tregtime të shpejta dhe zgjidhje të shpejtë
 • Një shumëllojshmëri e madhe opsionesh
 • Lejon depozitat në kriptovaluta
 • Lehtë për fillestarët

Kundër

 • Ndërmjetësimi 10% për tregti të suksesshme
 • Jo transparente për çmimet
 • Tërheqjet kanë sherr
 • Vendndodhja në det të hapur

Përfundimi i rishikimit: TurboXBT është një ndërmjetës i ligjshëm

TurboXBT është një gjeneratë e re e ndërmjetësit dixhitalë dhe platformat tregtare që korrin fitime masive nga vëllimet e mëdha tregtare dhe janë kryesisht të parregulluara, por ofrojnë një rrugë të shkëlqyer për fillestarët që të interesohen për tregti dhe të kalojnë përfundimisht në tregti më të mëdha.

Në të njëjtën kohë, platformat si këto me tregti të tilla jetëshkurtra ofrojnë një rrugë për humbjen e kapitalit dhe tendencat e lojërave të fatit. Prandaj, vlerësimi ynë i përgjithshëm i kësaj platforme është se ajo është e hijshme dhe e përdorshme, por kërkon një masë të caktuar diskrecioni nga ana e përdoruesit.

Në përgjithësi, ne do të thoshim se TurboXBT është i mbushur deri në buzë me shumë veçori miqësore për përdoruesit që definitivisht kanë kuptim në një platformë tregtare të opsioneve binare dhe kontratave. Kjo lehtësi e aksesit e bën atë një opsion të zbatueshëm për fillestarët, dhe për këtë arsye, edhe me disa të meta të tij, meriton vëmendjen tuaj nëse jeni një tregtar i ri.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lini një koment

sq