5 llogaritë më të mira demo të opsioneve binare për qasje falas dhe të pakufizuar

Shikoni 5 llogarinë kryesore demo për tregtarët e opsioneve binare:

Ndërmjetësi:

Rishikimi:

Përparësitë:

Regjistrohu:

1. Quotex

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Fitimi 95%+ 

 • Shpërblime falas

 • Depozita dhe tërheqje të shpejta

 • Nuk ka tarifa

 • Llogari demo falas

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. IQ Option

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Përdorues miqësor

 • Forex dhe CFD

 • Fitimi 94%+

 • Konkurse

 • Llogari demo falas

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Tregti sociale

 • Nuk ka tarifa

 • Përdorues miqësor

 • Shpërblime falas

 • Fitimi 94%+

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Binomo

92%+ kthimi i investimit

5/5
 • Konkurse

 • Platformë popullore

 • Ekzekutim i shpejtë

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Expert Option

93%+ kthimi i investimit

5/5
 • Tregtimi afatshkurtër

 • Depozita të shpejta

 • Tregti sociale

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llogaritë demo të opsioneve binare kanë një qëllim për tregtarët. Ka shumë gjëra që një tregtar dëshiron t'i dinte. Për shembull, mund të dëshironit të dinit më mirë strategji tregtare sapo të jeni dëshmitar i një humbjeje. Ose, mund të dëshironi praktikoni tregtimin pas analizimit të tendencave të tregut. 

Epo, po sikur t'ju themi se e gjithë kjo është e mundur me llogaritë demo të ndërmjetësit të opsioneve binare? Këto llogari demo kanë përparësi sepse investitorët mund t'i përdorin shumicën e tyre falas. 

Si e praktikoni tregtimin e opsioneve binare?

Një gjë është e sigurt. Tregtimi pa praktikë të mjaftueshme mund t'ju lërë me më shumë humbje sesa fitime. Pikërisht këtu hyn në lojë aplikimi i llogarive demo. 

Shumë të ardhur shpenzojnë shumë kohë duke marrë vendime për tregtimin e opsioneve binare. Nuk është aq e komplikuar sa e bëjnë fillestarët. 

Tregtarët e opsioneve binare mund të praktikojnë tregtimin duke përdorur llogarinë demo. Nëse tashmë jeni bashkuar me një llogari tregtare të drejtpërdrejtë, do të dëshmoni ngjashmëritë midis llogarive live dhe demo

Në fund të fundit, një llogari tregtare demo dhe një llogari e drejtpërdrejtë janë pothuajse identike. Qëllimi i një llogarie demo tregtare është t'ju ndihmojë të përmirësoni aftësitë tuaja tregtare. Të praktikosh sa të duash është e mundur pasi disa llogari demo të ndërmjetësit të opsioneve binare ofrojnë akses falas. 

Avantazhet e një llogarie demo të opsioneve binare

Siç thamë, tregtimi demonstrues i opsioneve binare ka përparësi të shumta. Këto përfitime të llogarisë së tregtimit demonstrues të opsioneve binare do t'ju bindin pse duhet të regjistroheni për një të tillë. 

 • Ju mund të tregtoni në tuaj llogari demo ashtu si bëni në një llogari tregtare të drejtpërdrejtë. Sidoqoftë, ndryshimi i vetëm është se ju vendosni një tregti me para të vërteta në llogarinë tuaj të tregtimit të drejtpërdrejtë. Nga ana tjetër, ndërmjetësi ju ofron një monedhë virtuale në llogarinë tuaj demo për të tregtuar. 
 • Ndërtimi i strategjive me tregtimin demo të opsioneve binare bëhet më i lehtë. Meqenëse nuk ka rrezik për humbjen e parave, një tregtar mund të bëjë tregti me një mendje të lirë. 
 • Zakonisht, ju mund të përdorni pothuajse të gjitha veçoritë në llogarinë tuaj demo të disponueshme në llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë. Kjo e bën tregtimin më të lehtë dhe më të kuptueshëm si për tregtarët fillestarë ashtu edhe për ata të avancuar. 
 • Tregtarët mund të përdorin llogarinë demo edhe nëse bëjnë tregti përmes llogarisë së tregtimit të drejtpërdrejtë. Ndonjëherë, humbjet janë të pashmangshme gjatë tregtimit me para të vërteta. Nëse keni pasur humbje për një kohë të gjatë tani, është koha të bëni një turne në një llogari demo. 

5 llogaritë kryesore demo të opsioneve binare që duhet të provoni:

Tani e dini rëndësinë e një llogarie tregtare demo. Le të kalojmë më tej në diskutimin tonë për 5 llogaritë kryesore të tregtimit demo të opsioneve binare. 

1. Llogari demo Quotex

Megjithëse ka shumë ndërmjetës të opsioneve binare në treg, Quotex bie në sy. Një tregtar kërkon besueshmëri dhe besim në ndërmjetësin e tij të opsioneve binare. Quotex u ofron tregtarëve të saj pikërisht atë. 

Disa ndërmjetës mund t'ju ofrojnë të gjitha tiparet kryesore për tregtimin në një llogari të drejtpërdrejtë. Megjithatë, i njëjti ndërmjetës i opsioneve binare vonon në ofrimin e një platforme demo të pasur me veçori. 

Për fat të mirë, llogaria demo Quotex përfshin të gjitha veçoritë thelbësore për t'ju ndihmuar të fitoni shifra të mëdha. Përveç tregtimit të opsioneve binare, mund të tregtoni asete të tjera në Quotex.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Disa veçori të llogarisë demo Quotex përfshijnë:

 • Quotex lehtëson tregtimin e lehtë të opsioneve binare në llogarinë e tij demo. Pra, nëse jeni fillestar ose nuk kuptoni se si ta përdorni platformën, mund të filloni me të.
 • Ju mund të vendosni tregti të shumta për të kontrolluar ekspertizën tuaj tregtare. Nëse përballeni me humbje të vazhdueshme, mund ta përdorni për të analizuar zbrazëtitë në strategjinë tuaj tregtare.
 • Është një tipar i pasur platformë duke ju lejuar të përdorni të gjitha mjetet më të mira. Ju mund të përdorni tregti të ndryshme grafikët, mjetet dhe treguesit teknikë për të vendosur se kur do të vendosni një tregti. 
 • Qasja e lirë është si një qershi në krye. Tregtarët mund të praktikojnë për një periudhë të pacaktuar për të minimizuar humbjet e tyre. 

Regjistrimi për një llogari demo Quotex përfshin disa hapa të thjeshtë. Kjo perfshin:

 • Vizitoni faqen e internetit Quotex ose shkarkoni aplikacionin celular. Aplikacioni celular Quotex është i disponueshëm në dyqanin e aplikacioneve dhe dyqanin e luajtjes për të lehtësuar tregtimin në lëvizje. 
 • Prekni ose klikoni në opsionin 'llogari demo'. Duke bërë këtë do t'ju ridrejtojë në një faqe tjetër ku mund të futni të dhënat tuaja. 
 • Pasi të dokumentohet informacioni përkatës, mund të klikoni në butonin e konfirmimit. Regjistrimi për llogarinë demo Quotex përfundon në këto tre hapa të thjeshtë. 

Tani, jeni gati të praktikoni tregtimin në Quotex. Një tregtar duhet të sigurojë që ai të kalojë në një llogari tregtare të drejtpërdrejtë vetëm kur shumica e tregtimeve të tij janë fituese. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Llogari demo IQ Option

Llogaria tjetër demo më e mirë në listën tonë është llogaria demo IQ Option. Një tregtar mund të regjistrohet për një llogari demo IQ Option pa asnjë sherr. 

Fillimi me llogarinë demo të tregtimit të opsioneve binare është i ngjashëm me llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë. Ju vetëm duhet të regjistroheni dhe të zgjidhni një aktiv tregtar themelor. 

Shumica e tregtarëve në IQ Option fillojnë udhëtimin e tyre me një llogari demo. Edhe një tregtar me përvojë nuk mund të pretendojë se ka praktikë të mjaftueshme. Një llogari demo IQ Option do t'ju ndihmojë ta bëni këtë. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

IQ Option ofron disa veçori të padallueshme për përdoruesit e llogarisë së tij demo. Këto janë:

 • Ofron akses falas dhe të pakufizuar në tregtimin demo për të gjithë përdoruesit. Shumë ndërmjetës ju paguajnë një tarifë për të përdorur llogarinë demo. Zakonisht ndodh pas skadimit të një periudhe falas. Sidoqoftë, IQ Option rezulton të jetë një opsion i favorshëm për të gjithë investitorët.
 • Procesi i regjistrimit është i shpejtë, duke kursyer kohën e tregtarëve. 
 • Tregtarët mund të përdorin treguesit e tregtimit si mesataret lëvizëse, brezat Bollinger etj. Këta tregues tregtimi i ndihmojnë ata të njohin nivelet e mbështetjes dhe rezistencës në treg. Bëhet më e lehtë për të marrë një vendim tregtimi bazuar në këto tendenca dhe analiza të tregut. Nëse fitojnë një tregti, ata do të dinë se kanë ndërtuar strategjinë e duhur tregtare.

Ka shumë përfitime të tjera të tregtimit demo të opsioneve binare. Ju mund t'i kontrolloni ato duke u regjistruar për llogarinë demo IQ Option. 

Ja se si mund të filloni tregtimin demo në IQ Option:

 • Regjistrohuni për një llogari demo IQ Option duke vizituar faqen e saj të internetit. Ju gjithashtu mund të shkarkoni aplikacionin e tregtimit celular IQ Option për lehtësi dhe tregtim të shpejtë. 
 • Klikoni në opsionin 'hap llogari demo falas' dhe futni të dhënat tuaja. Një tregtar duhet të fusë emrin e tij, adresën e emailit, numrin e telefonit dhe të dhëna të tjera. 
 • Pas kësaj, mund të klikoni në opsionin "krijo llogarinë time" për të hyrë në llogarinë demo IQ Option. 

Pjesa më e mirë rreth tregtimit demo IQ Option është se ju mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj sociale. IQ Option ju lejon të përdorni Gmail dhe Facebook për të filluar tregtimin demo. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Llogari demo Pocket Option

E treta më e mira ndërmjetësi i opsioneve binare me një llogari demo në listën tonë është Pocket Option. Pocket Option është një reputacion në internet platformë tregtare që ka fituar shumë çmime. 

Llogaria demo e opsionit të xhepit është mjeti më i mirë për t'u njohur me platformën e tregtimit në internet. Platforma e tregtimit në internet ofron përvojën më miqësore për përdoruesit për tregtarët. Llogaria e saj demo gjithashtu bën të njëjtën gjë. Ai e bën më të lehtë fitimin e parave për përdoruesit e tij në mënyrat e mëposhtme. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristikat e llogarisë demo Pocket Option:

 • Fondet virtuale në Pocket Option eliminojnë frikën e humbjes së parave ndërsa mësoni të tregtoni. 
 • Tregtimi demo në këtë platformë tregtare në internet është falas dhe ofron akses të pakufizuar. 
 • Tregtarët mund të përdorin të njëjtat mjete teknike dhe tregues si në llogarinë e tregtimit të drejtpërdrejtë. 
 • Llogaria demo Pocket Option ndihmon përdoruesit të bëjnë tregtimin e opsioneve binare me monedhën virtuale. Tregtarët që bëjnë humbje në llogarinë demo mund të mësojnë nga gabimet e tyre dhe të ndryshojnë strategjinë e tyre të tregtimit. 
 • Fondi dhe menaxhimi i rrezikut janë parakushte për tregtimin e opsioneve binare. Një tregtar mund t'i mësojë këto aftësi me tregtimin demo Pocket Option falas. 

Agjentët ju lejojnë të përdorni llogarinë demo për aq kohë sa dëshironi. Për të përdorur llogarinë demo Pocket Option:

 • Vizitoni faqen e internetit Pocket Option ose hapni aplikacionin e tij në telefonin tuaj pasi ta shkarkoni. 
 • Klikoni në butonin e regjistrimit për llogarinë demo. 
 • Mund të regjistroheni përmes Google ose Facebook. Një tregtar mund të përdorë gjithashtu regjistrimin duke futur emrin, numrin e celularit, emailin, etj. 
 • Pasi të konfirmoni të dhënat tuaja, ju kualifikoheni për të përdorur llogarinë demo Pocket Option. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

4. Llogari demo Binomo

Binomo është një nga platformat kryesore të tregtimit online të njohur gjerësisht. Ju mund të mbështeteni në këtë platformë tregtare në internet për një përvojë tregtare të qetë dhe pa probleme. 

Binomo ka shumë aktive tregtare nga të cilat një tregtar mund të zgjedhë. I ngarkuar me shumë veçori moderne, tregtimi demo në Binomo është argëtues dhe edukativ. 

Mund të regjistroheni për llogarinë demo Binomo brenda pak çastesh. Si një proces i thjeshtë, ai nuk përfshin shumë nga koha e tregtarëve. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Disa veçori tërheqëse të një llogarie demo Binomo janë:

 • Binomo lejon akses falas dhe të pakufizuar në llogarinë demo për përdoruesit e tij. 
 • Ai ju ofron të gjitha tiparet moderne të tregtimit si platformat e tjera të tregtimit në internet. 
 • Tregtarët mund të praktikojnë tregti në çdo kohë dhe vend në llogarinë demo Binomo. Ata mund të analizojnë tendencat e tregut duke përdorur mjete tregtare dhe tregues të ofruar nga Binomo. 
 • Llogaria demo Binomo ofron veçori të ndryshme analitike dhe mbi 16 mjete grafike. 
 • Ju mund të zgjidhni çdo klasë të aseteve në llogarinë tuaj demo Binomo. Ju mund të zgjidhni një aktiv që synoni të tregtoni nga llogaria juaj e tregtimit të drejtpërdrejtë Binomo. 

Meqenëse i dini përfitimet e llogarisë demo Binomo, mund të tundoheni të regjistroheni për të. 

Për t'u regjistruar për llogarinë demo Binomo:

 • Hyni në faqen e internetit Binomo. Binomo është një nga aplikacionet celularë më të rishikuar. Pra, nëse dëshironi të tregtoni përmes smartfonit tuaj, mund ta shkarkoni aplikacionin. 
 • Klikoni në opsionin 'provo' për t'u regjistruar për llogarinë demo Binomo. 
 • Binomo do të kërkojë të dhënat tuaja si emri, celulari, adresa e vendbanimit dhe emaili. Ju mund të futni dhe konfirmoni këto detaje për të filluar. 

Pasi të përfundojë regjistrimi juaj me Binomo, mund të filloni të përdorni llogarinë demo. Ju mund të vendosni tregtitë tuaja pasi të zgjidhni monedhën dhe një aktiv themelor. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

5. Llogari demo Expert Option

Një tjetër emër në krye ndërmjetësit e opsioneve binare është Expert Option. Expert Option ka miliona përdorues dhe vazhdon të shtojë më shumë çdo ditë. 

Kredia shkon në ndërfaqen e saj miqësore për përdoruesit që u jep tregtarëve një përvojë të qetë tregtare. Expert Options i lejon përdoruesit e tij të tregtojnë gjithçka, nga opsionet binare te mallrat. 

Meqenëse jeni të interesuar për një llogari demo Expert Option, na lejoni t'ju tregojmë për veçoritë e saj. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristikat e llogarisë demo Expert Option:

 • Ai i lejon përdoruesit të përdorin mjetet e tregtimit si tregues dhe grafikët. 
 • Një tregtar mund të fitojë njohuri mbi aftësitë e menaxhimit të fondit dhe rrezikut me një llogari demo të opsionit Expert. 
 • I lejon përdoruesit të ndërtojnë strategji tregtare pa u shqetësuar për humbjet monetare. 
 • Një tregtar mund të praktikojë derisa të përsoset në platformën e tregtimit demo të opsioneve binare falas. 

Fillimi me llogarinë demo të opsionit Expert përfshin hapat e mëposhtëm:

 • Vizitoni faqen e internetit Expert Option ose merrni aplikacionin celular për të filluar tregtimin demo. 
 • Klikoni në opsionin 'provo demo falas' për t'u regjistruar për një llogari demo falas. 
 • Futni të gjitha detajet e kërkuara nga Expert Option dhe konfirmoni. 

Mund të keni akses të pakufizuar në llogarinë demo Expert Option duke ndjekur këto hapa. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Pyetjet e shpeshta:

Çfarë është një llogari tregtare demo?

Një tregtim demo është një nga mjetet më të rëndësishme tregtare për të praktikuar tregtimin. Ju ndihmon të ndërtoni aftësi për menaxhimin e fondeve dhe rrezikut. 

Cilat janë pesë llogaritë më të mira të tregtimit demo?

Këta 5 ndërmjetës ju ofrojnë llogaritë më të mira demo:
Quotex
IQ Option
Pocket Option
Expert Option
Binomo

Kur duhet të kaloj në një llogari tregtare të drejtpërdrejtë?

Ju mund të kaloni në një llogari tregtare të drejtpërdrejtë kur më shumë se 50% nga tregtitë tuaja janë duke fituar. 

konkluzioni

Tregtimi i opsioneve binare po pushton tregun për shkak të paqëndrueshmërisë së lartë që ofron. Ai gjithashtu i lejon tregtarët të fitojnë mjaftueshëm pasi të parashikojnë me saktësi. 

Parashikimet e sakta janë rezultat i praktikës së vazhdueshme në një llogari demo. Ka shumë ndërmjetës në treg që ju ofrojnë një llogari demo falas. Megjithatë, jo të gjithë janë të besueshëm ose të pasur me karakteristika. 

Këto 5 llogari të tregtimit demonstrues të opsioneve binare janë më të mirat në treg. Ju mund t'i provoni ato dhe të merrni përvojën më të mirë të tregtimit. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lini një koment

sq