3 programet më të mira të opsioneve binare

Shihni 3 programet kryesore të opsioneve binare:

Software:

Rishikimi:

Përparësitë:

Shkarko:

1. Quotex

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Fitimi 95%+ 

 • Shpërblime falas

 • Depozita dhe tërheqje të shpejta

 • Nuk ka tarifa

 • Llogari demo falas

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. IQ Option

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Përdorues miqësor

 • Forex dhe CFD

 • Fitimi 94%+

 • Konkurse

 • Llogari demo falas

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

3. Pocket Option

95%+ kthimi i investimit

5/5
 • Tregti sociale

 • Nuk ka tarifa

 • Përdorues miqësor

 • Shpërblime falas

 • Fitimi 94%+

Llogari demo falas:

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Zgjedhja e një softueri tregtar të opsioneve binare është një nga detyrat thelbësore që çdo tregtar duhet të kryejë. Pa softuer efikas, nuk mund të arrihet ajo që me të vërtetë aspiron kur tregtohet. Madje mund t'ju çojë në humbje. 

Një tregtar i mençur nuk do të dëshirojë kurrë të humbasë fitimet e tij për shkak të kësaj arsyeje të dhimbshme. Kjo është arsyeja pse ju nuk do të gjeni një tregtar profesionist që tregton në softuer të pabesueshëm. Zgjedhja e softuerit të mirë bëhet një domosdoshmëri kur vendosni paratë tuaja në linjë.

Zgjedhja e softuerit më të mirë të opsioneve binare

Përdoruesit duhet të zgjedhin softuerin e besueshëm të tregtimit të opsioneve binare për të mbrojtur paratë e tyre dhe veten nga mashtrimi. Për të zgjedhur një softuer tregtar, duhet të keni parasysh këto parametra: 

 • Kontrolloni nëse një autoritet i njohur rregullon softuerin
 • Kontrolloni përqindjen tuaj të pagesës ndërmjetësi ofron
 • Kontrolloni depozitat minimale të kërkuara për të krijuar llogarinë tuaj legjitime
 • Kontrolloni nëse softueri ngarkon një tarifë në lidhje me depozitat dhe tërheqjet.
Mire qe e di!
Përqindja e pagesës është kthimi i parashikuar i një tregtari për një marrëveshje të suksesshme. Kjo përqindje ndryshon në varësi të çmimit të aktivit, datës së skadencës dhe faktorëve të tjerë.
Mesatarisht, një ndërmjetës siguron rreth 85% pagesa. Çuditërisht, disa aktive mund të ofrojnë gjithashtu një pagesë mbi 90%. 

Krahasuar me 3 programet më të mira të opsioneve binare:

Kur zgjidhni softuerin e tregtimit të opsioneve binare, duhet të merrni parasysh parametrat e mësipërm. Megjithatë, kërkimi vetë mund të konsumojë shumë nga koha juaj. Ne kemi hulumtuar në emrin tuaj për të kursyer kohën tuaj të çmuar. Këtu janë 3 programet kryesore të opsioneve binare për fillestarët dhe tregtarët profesionistë:

#1 Quotex.io 

Themeluar në vitin 2020, Quotex është bërë një softuer kryesor tregtar, duke i lejuar tregtarët të investojnë në më shumë se 100 tregje. Softueri ofron pagesa deri në 95%, duke e bërë atë një opsion të zbatueshëm për shumë tregtarë. Për më tepër, ajo operon në më shumë se 20 vende dhe ofron mundësi të ndryshme gjuhësore. 

Quotex është një platformë e sigurt dhe e sigurt në internet për tregtimin si Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare të Tregut Financiar (IFMRRC) e rregullon atë. Le të shohim veçoritë kryesore që Quotex u ofron klientëve të saj. 

Karakteristikat kryesore

RregulloreIFMRRC (Qendra Ndërkombëtare e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar)
Depozita minimale $10
Shuma minimale e tregtisë$1
Shuma maksimale e tregtisë$1,000
Llogaria demonstrueseFalas dhe e pakufizuar
BonusDeri në 100%+
RendimentiDeri në 95%+
TarifatAsnjë tarifë shtesë

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si ta shkarkoni?

Quotex ofron shërbimet e tij për pothuajse të gjitha pajisjet. Prandaj, pavarësisht nga pajisja juaj, nuk do të humbni kontrollin e llogarisë suaj tregtare. Shkarkimi i aplikacionit të tyre është gjithashtu një detyrë e lehtë.

 • Për përdoruesit e Android dhe IOS, Quotex është falas në Google Play Store dhe Apple Store. 
 • Nëse jeni përdorues desktopi, vizitoni faqen e internetit të Quotex. Ju do të gjeni lidhjen në faqen e tyre të internetit për të shkarkuar softuerin në kompjuterin tuaj. Përndryshe, një përdorues gjithashtu mund të regjistrohet drejtpërdrejt në faqen e internetit. 

Si të tregtoni me Quotex?

Hapat për të tregtuar me Quotex.io janë të lehta dhe të përshtatshme për tregtarët fillestarë. Softueri ju lejon të tregtoni asete të ndryshme themelore, duke përfshirë indekset e aksioneve, tregtinë Forex dhe të tjera. 

Meqenëse është një ndërmjetës i ri, menaxhmenti po punon shumë për të sjellë gjithnjë e më shumë asete të tregtueshme në softuer.

Një udhëzues hap pas hapi për tregtimin me Quotex.io jepet më poshtë:

 1. Zgjidhni një aktiv të tregtueshëm 
 2. Zgjidhni kohën e skadencës (vargjet nga 60 sekonda deri në 4 orë)
 3. Zgjidhni shumën e investimit
 4. Parashikoni drejtimin e tregtisë
 5. Prisni fundin e tregtisë

Nëse çmimi lëviz në drejtimin që keni parashikuar, ju keni fituar tregtinë. Më vonë mund të tërhiqni fitimet tuaja nga llogaria. Quotex ka vendosur shumën minimale të tregtimit si $1, duke ulur rrezikun në një masë të madhe. 

Këshillë e shpejtë!
Zgjedhja e kohës së skadimit mund të bëhet një detyrë e ndërlikuar për shumë tregtarë. Prandaj, bëni gjithmonë llogaritjet e nevojshme përpara se të vendosni kohëzgjatjen.

Le të shohim se si mund të depozitoni para ose të tërhiqni fitimet tuaja nga softueri Quotex. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes

Çdo tregtar mund të depozitojë dhe të tërheqë lehtësisht fondet e tyre nga llogaria e tyre Quotex. Kur depozitoni, mbani mend se duhet të depozitoni të paktën $10 për një transaksion të suksesshëm. 

Quotex nuk ngarkon asnjë tarifë shtesë nga përdoruesit e saj dhe ju mund t'i depozitoni menjëherë fondet tuaja.

Disa tipare kryesore të metodave të depozitimit janë:

 • Depozita minimale është $10.
 • Quotex pranon fonde përmes kartave të kreditit, kartave të debitit, kriptomonedhave, kuletave elektronike dhe të tjera.
 • Mënyrat e pagesës varen nga vendi ku jetoni.

Ju mund të tërhiqni fitimet tuaja të fituara me të njëjtën metodë si depozitat. Transaksionet janë të sigurta dhe tepër të shpejta. Për fat të mirë, nuk ka kufi për tërheqje. 

Mbështetja e klientit

Mund të kontaktoni mbështetjen e klientit Quotex 24/7. Ofrohet në më shumë se 20 gjuhë, duke përfshirë anglisht, frëngjisht, hindisht dhe shumë të tjera. Disavantazhi i vetëm i mundshëm është se Quotex.io nuk ka mbështetje telefonike. Mbështetja e klientit është e arritshme vetëm përmes emailit ose bisedës live. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#2 IQ Option 

Ky ndërmjetës është në treg që nga viti 2012 dhe ka mbledhur klientë globalë. IQ Option është një nga ndërmjetësit më të besueshëm në internet. 

Softueri ofron shumë veçori që ndihmojnë për ta bërë tregtimin tuaj më efikas. Për shembull, shërbimi i tregtimit të shpejtësisë ofron rritje brenda 5 minutave. 

Mire qe e di!
IQ Option nuk funksionon në shumë vende. Këto përfshijnë SHBA-në, Australinë, Kanadanë, Rusinë, Belgjikën, Japoninë, Turqinë, Izraelin, Iranin, Sudanin dhe Sirinë.

Karakteristikat kryesore

RregulloreCySEC
Depozita minimale$10
Shuma minimale e tregtisë$1
Shuma maksimale e tregtisë$5000
Llogaria DemoFalas dhe e pakufizuar
BonusDeri në 100%+
RendimentiDeri në 95%+
TarifatAsnjë tarifë shtesë

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si ta shkarkoni?

Ashtu si Quotex, aplikacioni IQ Option është i disponueshëm në të gjitha platformat kryesore si Android, IOS, Linux dhe Windows. Mund ta shkarkoni nga Google Play Store, Apple Store ose nga faqja e tyre e internetit.

Si të tregtoni me IQ Option?

Tregtimi me IQ Option është pothuajse identik me Quotex dhe softuerët e tjerë në listë. Ju mund të zgjidhni nga më shumë se 500+ asete. Megjithatë, i vetmi mall i tregtueshëm në IQ Option është ari.

Disa veçori kryesore të tregtimit me këtë softuer janë:

 • IQ Option ju lejon të vendosni shumë tregti në të njëjtën kohë
 • Ju mund të zgjidhni një kohë skadimi deri në një muaj
 • Shuma minimale e tregtisë është $1, ndërsa maksimumi është $5000

Mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes

IQ Option ofron shërbime të transaksionit të menjëhershëm për klientët e saj. Disa veçori të dukshme të këtyre metodave janë:

 • IQ Option pranon opsione kryesore pagese si karta krediti dhe debiti, e-banking dhe kriptomonedha
 • Shuma minimale e depozitës është $10
 • Kur tërhiqeni, shuma minimale është $2, dhe kufiri i sipërm është $1 milion

Mbështetja e klientit të IQ Option

Ka mbështetje për klientët, e cila është në dispozicion 24/7. Ju mund t'i kontaktoni ata përmes emailit, telefonit ose një formulari në internet. Sidoqoftë, asnjë mbështetje e bisedës live nuk është e disponueshme për klientët. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

#3 Pocket Option

Është një tjetër softuer që lejon përdoruesit të tregtojnë më shumë se 100 asete të ndryshme. Që nga themelimi i saj në 2017, Pocket Option ka mbledhur klientë nga mbi 95 vende. 

IFMRRC rregullon këtë softuer për të siguruar që klientët të mos përballen me ndonjë shqetësim. Të gjitha transaksionet janë të sigurta dhe të sigurta me Pocket Option. Karakteristikat e tij kryesore janë si më poshtë.

Karakteristikat kryesore

RregulloreIFMRRC
Depozita minimale$50
Shuma minimale e tregtisë$1
Shuma maksimale e tregtisë$5000
Llogaria DemoFalas dhe e pakufizuar
BonusDeri në 50%+
RendimentiMidis 80% në 100%
TarifatAsnjë tarifë shtesë

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Si ta shkarkoni?

Pocket Option është kryesisht një platformë e bazuar në ueb, por ato gjithashtu ofrojnë shërbime për IOS dhe Android përmes aplikacionit të tyre. Ky aplikacion lidh përdoruesit me komunitetin tregtar në mbarë botën. Aplikacioni Pocket Option është i disponueshëm si në Play Store ashtu edhe në Apple Store. 

Ndërfaqja e tyre miqësore për përdoruesit i lejon klientët të lundrojnë lehtësisht përmes aplikacionit dhe të kryejnë aktivitetet e tyre tregtare. 

Si të tregtoni me Pocket Option?

Ndiqni të njëjtat hapa të përmendur më lart për të kryer aktivitete tregtare me Pocket Option. Kjo ju lejon të tregtoni më shumë se 100 aktive dhe ju ofron 30 tregues të ndryshëm për t'ju ndihmuar me gjykimin. 

Megjithatë, një disavantazh i Pocket Option është se ai ofron vetëm llojin e tregtisë së lartë/të ulët. E lartë/e ulët është një lloj tregtimi i thjeshtë, por vetëm tregtimi në të mund të ngushtojë portofolin tuaj.

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mënyrat e depozitimit dhe tërheqjes

Përsëri, metodat e depozitimit dhe tërheqjes ndryshojnë nga vendi në vend. Sidoqoftë, shuma minimale e depozitës me Pocket Option duhet të jetë së paku $50. Ju mund të depozitoni fonde duke përdorur këto mënyra pagese:

 • Kartat e Debitit/Kreditit
 • Paratë e përsosura
 • Advcash
 • Kriptovalutat

Kufiri minimal i tërheqjes nga llogaria juaj e tregtimit të drejtpërdrejtë është 10 USD. Meqenëse Pocket Option përdor USD si monedhë bazë, ju mund të tërhiqni vetëm në USD. 

Këshillë e shpejtë!
Nëse nuk jetoni në SHBA, duhet të mbani një kontroll mbi konvertimet e monedhës. Shumë banka ngarkojnë një tarifë gjatë konvertimit të shumës në monedhën vendase. 

Mbështetja e klientit

Mbështetja e klientit të Pocket Options është e gatshme për të marrë pyetjet tuaja dhe për t'i zgjidhur ato. Ju mund të merrni detajet e kontaktit nga faqja e tyre zyrtare. Ju mund të arrini mbështetjen e tyre të klientit përmes bisedës së drejtpërdrejtë, emailit, telefonit, formularit në internet dhe dorezave sociale. 

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Përfundim: Quotex është softueri më i mirë

Këto ishin disa nga programet më të mira për tregtimin e opsioneve binare. Mund të shikoni tiparet dhe të zgjidhni më të mirën për veten tuaj. 

Në krahasimin tonë, Quotex është padyshim softueri më i mirë për fillestarët dhe madje edhe tregtarët e avancuar. Mori pagesën më të lartë, më shumë veçori dhe një bonus falas për të marrë!

(paralajmërim rreziku: kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Lini një koment

sq